Lockersysteem | Kaplock

Lockersysteem

Met een beveiligde kapstok is een bewaakte garderobe of een lockersysteem niet meer nodig. Dat is niet alleen goedkoper, maar het zorgt ook nog eens voor een extra gevoel van veiligheid. Hierdoor zullen gasten sneller jouw café, restaurant of concertzaal bezoeken. Hun eigendommen zijn immers veilig bij jou, op een laagdrempelige manier. De bezoekers kunnen meenemen wat zij willen, zonder dat ze hun eigendommen in hele kleine kluisjes moeten proppen. Ook hoeven je gasten geen contant geld mee te nemen, want voor de Kaplock kan contactloos betaald worden. Dus ook het betalen gaat veilig en zonder moeite. Je ziet: het aanschaffen van de beveiligde kapstok van Kaplock biedt alleen maar voordelen, voor zowel jezelf als voor je gasten. En dat zonder bewaakte garderobe of ingewikkeld lockersysteem!
 

Het moderne lockersysteem voor een optimale ervaring

Al de nadelen die andere systemen voor het opbergen van jassen, tassen en dergelijke hebben, worden door Kaplock weggenomen. Je hebt namelijk geen personeelskosten voor een bewaakte garderobe. Ook is deze beveiligde kapstok, die simpelweg voorzien is van een slot, veel goedkoper in de aanschaf dan kluisjes of een ander lockersysteem. Dit simpele systeem heeft namelijk ook een eenvoudig, maar zeer effectief beveiligingssysteem, dat bestaat uit een simpel slotje dat werkt door middel van muntjes. Doordat deze muntjes betaald worden door middel van een contactloze pinbetaling, is de kans op het saboteren van het betalingssysteem nihil. Er zit namelijk een tweetrapssysteem in de betalingsprocedure. Dit zorgt voor een optimale veiligheid, zonder dat je een ingewikkeld lockersysteem of een bewaakte garderobe hoeft te regelen.

vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een van onze adviseurs helpt je graag op weg.

laat deze unieke beveiligde kapstokken plaatsen

Heb je interesse gekregen in onze unieke Kaplock kapstokken? Wij plaatsen ze graag voor je op een vakkundige manier. Natuurlijk plaatsen wij er zoveel je wilt, zodat al je gasten op een eenvoudige manier hun jas of tas veilig kunnen ophangen. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 6 1441 62 61 of het contactformulier in te vullen.

Contact

KAPLOCK B.V.
Minervum 7446H
4817 ZG Breda (Nederland)