076-2090700 info@kaplock.nl

Het moderne lockersysteem zonder deurtje

Al de nadelen die andere systemen voor het opbergen van jassen, vesten en dergelijke hebben, worden door Kaplock weggenomen. Je hebt namelijk geen personeelskosten voor een bewaakte garderobe en verliest geen vierkante meters verkoopoppervlak. Ook is deze beveiligde kapstok, die simpelweg voorzien is van een slot, veel goedkoper in de aanschaf dan kluisjes of een ander lockersysteem. Dit simpele systeem heeft namelijk ook een eenvoudig, maar zeer effectief beveiligingssysteem, dat bestaat uit een slot dat werkt door middel van unieke munten. Doordat deze munten betaald worden door middel van een contactloze pinbetaling, heb je geen contanten administratie. Klanten betalen dus veilig via het tweetrapssysteem in de betalingsprocedure. Dit zorgt voor een optimale veiligheid, zonder dat je een ingewikkeld lockersysteem of personeel voor een bewaakte garderobe hoeft te regelen.

Afspraak maken?

Veilig je jas ophangen.

Met de innovatieve beveiligde kapstok van Kaplock® hang je binnen een handomdraai je jas veilig op. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een doordacht design is de kapstok robuust en ongevoelig voor storingen of defecten. De beveiligde kapstok van Kaplock is daarmee de perfecte garderobe waar je geen omkijken naar hebt.

Voorkom diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met Kaplock. Nu kan je jas op slot gehangen worden. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden en bovendien scheelt het je een hoop personeel.

Omzet zonder inspanning

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je alleen montage kosten te maken. Wij zorgen voor de rest en de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.