076-2090700 info@kaplock.nl

De veiligste garderobe. Zonder personeel.

De garderobe van de toekomst heeft geen personeel meer nodig. Met de beveiligde kapstok van Kaplock hangt iedereen binnen een handomdraai zijn of haar eigen jas veilig op. Je haalt de pen door de mouw van je jas, daarna gaat de pen in het slot en kun je jouw jas ophangen zoals op iedere andere kapstok. Veilig, makkelijk en snel. Precies wat je wilt.   

De samenwerking met Kaplock is een groot succes voor mij. We zijn 6 dagen per week open dus niet alle dagen worden de kaplocks gebruikt. Maar al met al een leuk verdienmodel voor ons beiden…

Farid

Horecaondernemer, Café Nassua - Breda

Veilig je jas ophangen.

Met de innovatieve beveiligde kapstok van Kaplock® hang je binnen een handomdraai je jas veilig op. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een doordacht design is de kapstok robuust en ongevoelig voor storingen of defecten. De beveiligde kapstok van Kaplock is daarmee de perfecte garderobe waar je geen omkijken naar hebt.

Robuust ontwerp.

Dankzij het robuuste ontwerp, het sterkste kunststof en het minimaliseren van losse onderdelen is de beveiligde kapstok van Kaplock enorm betrouwbaar. Dat moet ook wel, want ze worden iedere dag gebruikt en daarom moeten ze tegen een stootje kunnen. De producten van Kaplock ondergaan na productie verschillende tests om de kwaliteit te blijven garanderen. En gaat er toch een keer iets stuk? Dan komen wij ze vervangen.  

Unieke munten.

De beveiligde kapstok kan alleen op slot wanneer er een unieke Kaplock munt wordt ingeworpen. Deze munt kan contactloos gepind worden bij de muntenmaat. Door de afwijkende afmeting van de Kaplock munt kan alleen met deze munt de beveiligde kapstok op slot worden gedaan.

Voorkom diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met Kaplock. Nu kan je jas op slot gehangen worden. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden en bovendien scheelt het je een hoop personeel.

Omzet zonder inspanning

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je alleen montage kosten te maken. Wij zorgen voor de rest en de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.