De Kaplock met muntproever

De Kaplock die voorzien is van een muntproever stelt je direct in staat omzet te genereren uit deze garderobe. Aan de Kaplock met muntproever hangt iedereen na inworp van een munt, binnen een handomdraai zijn of haar eigen jas veilig op. De sleutel die vrij komt na het op slot hangen geeft de bezoeker aan het eind van de avond weer toegang tot zijn jas. De munt kan je zelf of via onze muntenmaat verkopen. Veilig, makkelijk en snel. Precies wat je wilt.

De muntproever.

Tijdens de ontwikkeling van de Kaplock hebben we veel aandacht besteed aan de manier om de juiste munt te identificeren. Het resultaat is een eigen ontwikkelde muntproever die gepatenteerd is. Het volledig mechanische ontwerp heeft geen stroom nodig om de unieke Kaplock munt te herkennen. Na inworp van de unieke Kaplock munt kan de Kaplock met muntproever op slot gezet worden. De Kaplock met muntproever is aan iedere muur of op ons verplaatsbare Kaplock rek te monteren.

Extra inkomsten.

Door gebruik te maken van Kaplocks met muntproever in de garderobe kan je eenvoudig extra inkomsten generen. De munt die in de Kaplock gedaan moet worden kan je zelf verkopen of kan contactloos gepind worden bij de Muntenmaat. Daarna hangt de gast zijn eigen jas op slot. De sleutel die uit de Kaplock komt geeft ook weer toegang tot de eigen jas aan het einde van zijn bezoek.

Unieke munten.

De Kaplocks met muntproever kan alleen op slot wanneer er een unieke Kaplock munt wordt ingeworpen. Deze munt kan contactloos gepind worden bij de muntenmaat. Door de unieke afmeting van de Kaplock munt kan alleen met deze munt de beveiligde kapstok op slot worden gedaan.

Liever geen munten?

Dat kan ook!

We hebben namelijk ook varianten die werken zonder dat er een munt ingeworpen moet worden en een variant waar je zelf de sleutel altijd van bij hebt. Ontdek de verschillen en de voordelen.

Kaplock zonder muntproeverPersoonlijke Kaplock