076-2090700 info@kaplock.nl

Je kunt op ons rekenen.

Of het nu gaat om montage van nieuwe Kaplocks of het onderhoud van bestaande, je kunt bij ons rekenen op snelle en deskundige service. Alle producten blijven eigendom van Kaplock en daarom leveren we alle services ook tegen minimale kosten. Een bijkomend voordeel is dat je jezelf bovendien geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen of hoge kosten voor het vervangen van apparatuur. Kaplock meet zelf de ruimtes op en zo wordt alles netjes op maat geleverd en gemonteerd. het enige wat we nodig hebben is een muur, stroom en internet. 

Montage

We werken samen met onder andere NEN-1010 gecertificeerde partners die altijd zorgen voor een nette afwerking en professionele aansluiting op stroom en internet. Een montage van 100 beveiligde kapstokken neemt nog geen 4 uur in beslag. Dus nog voor u open gaat hangen de beveiligde kapstokken al aan de muur.

Onderhoud

De beveiligde kapstok en muntenmaat werken in principe onderhoudsvrij. Echter kan er altijd een storing voorkomen. Vaak zijn storingen eenvoudig zelf op te lossen maar soms ook niet. In dat geval staan onze professionele service partners voor u klaar. 

jolly jester

Anti-diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met de producten en diensten van Kaplock. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden of evenementen en bovendien scheelt het je een hoop gedoe!

Omzet zonder kosten

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je nauwelijks of geen kosten te maken. Wij zorgen voor de montage en techniek, de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.