Je kunt op ons rekenen.

Of het nu gaat om montage van nieuwe Kaplocks of het onderhoud van bestaande, je kunt bij ons rekenen op snelle en deskundige service. Alle producten blijven eigendom van Kaplock. Daarom leveren we alle services tegen minimale kosten om onze producten in een topconditie te houden.

Kaplock meet zelf de ruimtes op en zo wordt alles netjes op maat geleverd en gemonteerd. het enige wat we nodig hebben is een muur en soms stroom en internet. 

Montage

We werken samen met onder andere NEN-1010 gecertificeerde partners die altijd zorgen voor een nette afwerking en professionele aansluiting op stroom en internet. Een montage van 100 Kaplocks neemt nog geen 4 uur in beslag. Dus nog voor u open gaat hangen de nieuwe garderobe al aan de muur en hebben wij alles weer netjes achtergelaten.

Onderhoud

De beveiligde kapstok en muntenmaat werken in principe onderhoudsvrij. Echter kan er altijd een storing voorkomen. Vaak zijn storingen eenvoudig zelf op te lossen maar soms ook niet. In dat geval staat onze servicemonteur voor u klaar om alles weer werkend te maken. 

jolly jester