Je kunt op ons rekenen.

Of het nu gaat om montage van nieuwe Kaplocks of het onderhoud van bestaande, je kunt bij ons rekenen op snelle en deskundige service. Alle producten blijven eigendom van Kaplock. Daarom leveren we alle services tegen minimale kosten om onze producten in een topconditie te houden.

Kaplock meet zelf de ruimtes op en zo wordt alles netjes op maat geleverd en gemonteerd. het enige wat we nodig hebben is een muur en soms stroom en internet. 

Montage

We werken samen met onder andere NEN-1010 gecertificeerde partners die altijd zorgen voor een nette afwerking en professionele aansluiting op stroom en internet. Een montage van 100 Kaplocks neemt nog geen 4 uur in beslag. Dus nog voor u open gaat hangen de nieuwe garderobe al aan de muur en hebben wij alles weer netjes achtergelaten.

Onderhoud

De beveiligde kapstok en muntenmaat werken in principe onderhoudsvrij. Echter kan er altijd een storing voorkomen. Vaak zijn storingen eenvoudig zelf op te lossen maar soms ook niet. In dat geval staat onze servicemonteur voor u klaar om alles weer werkend te maken. 

jolly jester

Een zorgeloze garderobe

Nu bezoekers zelf de jas op slot kunnen hangen zijn zorgen verleden tijd. Dus geen zorgen over de bemanning, piekbelasting bij in- en uitstroom en open houden van de garderobe. Zo bied je jouw gasten ook tijdens de minder drukke dagen een veilige plek voor de jas.

Een extra verdienmodel

Met Kaplock bespaar je kosten van het uitbating van een garderobe en je kan er ook goed geld aan verdienen. Door de Kaplock munt te verkopen stellen wij je in staat een winstgevende garderobe te exploiteren.

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de onovertroffen snelle service van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.