076-2090700 info@kaplock.nl

Snel betalen. Zonder gedoe.

De muntenmaat van Kaplock werkt simpel: kies het aantal munten, betaal contactloos met je bankpas of mobiel en vervolgens rollen de unieke munten eruit. Deze munten kun je vervolgens gebruiken om je jas veilig op de hangen aan een beveiligde kapstok. Met deze snelle betaalmethode worden lange wachtrijen, die je vaak bij traditionele garderobes ziet, voorkomen.    

Als voormalig Hoofd Veiligheid bij meerdere gemeenten was ik betrokken bij het project ‘Veilig Uitgaan’. Ik volg de ontwikkelingen in dit kader nog steeds op de voet. Een mooie recente innovatie is de ontwikkeling van Kaplock. Want op en in drukke uitgaanslocaties is het veilig kunnen ophangen van je jas best wel een ‘dingetje’. Hier hebben de ontwikkelaars van Kaplock goed over nagedacht. En zo wordt uitgaan weer een stukje veiliger! Een aanrader voor alle horeca-en uitgaansgelegenheden!!
Mooie innovatie voor Veilig Uitgaan: Kaplock

Sander Schaepman, Expert Leiderschap, Integriteit en Veiligheid

Contactloos betalen

Door gebruik te maken van de laatste standaard in pinautomaten kan er op ieder mogelijke manier contactloos worden betaald. Het maakt dus niet uit of je klanten met hun pinpas, creditcard, smartwatch of smartphone willen betalen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd snel een munt kunnen kopen

Bepaal zelf de prijs

Volledig contactloos betalen en prijzen aanpassen op basis van de drukte. Het kan allemaal met de slimme betaalautomaat van Kaplock. Gebruikers van de veilige kapstok kunnen ook meerdere munten kopen wanneer ze met een groter gezelschap zijn. Dat houdt de snelheid er in. Het gehele betalingsproces verloopt automatisch zodat u hier tijdens een drukke avond geen omkijken meer naar heeft.  

Stijlvolle munten

De Kaplock munten hebben een unieke afmeting en hebben een herkenbaar design. Onze kapstokken accepteren enkel de Kaplock munt waardoor andere munten dwars door de beveiligde kapstok heen vallen. Alleen met de unieke munt kan de beveiligde kapstok ook echt op slot gezet worden.   

Anti-diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met de producten en diensten van Kaplock. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden of evenementen en bovendien scheelt het je een hoop gedoe!

Omzet zonder kosten

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je nauwelijks of geen kosten te maken. Wij zorgen voor de montage en techniek, de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.