Snel betalen.
Zonder gedoe.

De muntenmaat van Kaplock werkt simpel: kies het aantal munten, betaal contactloos met je bankpas of mobiel en vervolgens rollen de unieke munten eruit. Deze munten kun je vervolgens gebruiken om je jas veilig op de hangen aan een beveiligde kapstok. Met deze snelle betaalmethode worden lange wachtrijen, die je vaak bij traditionele garderobes ziet, voorkomen.

Contactloos betalen

Door gebruik te maken van de laatste standaard in pinautomaten kan er op ieder mogelijke manier contactloos worden betaald. Het maakt dus niet uit of je klanten met hun pinpas, creditcard, smartwatch of smartphone willen betalen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd snel een munt kunnen kopen

Bepaal zelf de prijs

Of je nu €2,- of €1,50 per munt wilt vragen, je kan het allemaal instellen op de slimme betaalautomaat van Kaplock. Gebruikers van de garderobe kunnen ook meerdere munten kopen wanneer ze met een groter gezelschap zijn. Dat houdt de snelheid er in. Na een succesvolle betaling geeft de machine de muntjes direct uit.

Unieke munten

De Kaplock munten hebben een unieke afmeting en hebben een herkenbaar design. Onze garderobe oplossing accepteert enkel de Kaplock munt waardoor andere munten dwars door de beveiligde kapstok heen vallen. Alleen met de unieke munt kan de beveiligde kapstok ook echt op slot gezet worden. De muntenmaat geeft ook alleen munten van Kaplock uit, en filtert zelf eventuele verkeerde munten.

Een zorgeloze garderobe

Nu bezoekers zelf de jas op slot kunnen hangen zijn zorgen verleden tijd. Dus geen zorgen over de bemanning, piekbelasting bij in- en uitstroom en open houden van de garderobe. Zo bied je jouw gasten ook tijdens de minder drukke dagen een veilige plek voor de jas.

Een extra verdienmodel

Met Kaplock bespaar je kosten van het uitbating van een garderobe en je kan er ook goed geld aan verdienen. Door de Kaplock munt te verkopen stellen wij je in staat een winstgevende garderobe te exploiteren.

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de onovertroffen snelle service van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.