Snel betalen.
Zonder gedoe.

De muntenmaat van Kaplock werkt simpel: kies het aantal munten, betaal contactloos met je bankpas of mobiel en vervolgens rollen de unieke munten eruit. Deze munten kun je vervolgens gebruiken om je jas veilig op de hangen aan een beveiligde kapstok. Met deze snelle betaalmethode worden lange wachtrijen, die je vaak bij traditionele garderobes ziet, voorkomen.

Contactloos betalen

Door gebruik te maken van de laatste standaard in pinautomaten kan er op ieder mogelijke manier contactloos worden betaald. Het maakt dus niet uit of je klanten met hun pinpas, creditcard, smartwatch of smartphone willen betalen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd snel een munt kunnen kopen

Bepaal zelf de prijs

Of je nu €2,- of €1,50 per munt wilt vragen, je kan het allemaal instellen op de slimme betaalautomaat van Kaplock. Gebruikers van de garderobe kunnen ook meerdere munten kopen wanneer ze met een groter gezelschap zijn. Dat houdt de snelheid er in. Na een succesvolle betaling geeft de machine de muntjes direct uit.

Unieke munten

De Kaplock munten hebben een unieke afmeting en hebben een herkenbaar design. Onze garderobe oplossing accepteert enkel de Kaplock munt waardoor andere munten dwars door de beveiligde kapstok heen vallen. Alleen met de unieke munt kan de beveiligde kapstok ook echt op slot gezet worden. De muntenmaat geeft ook alleen munten van Kaplock uit, en filtert zelf eventuele verkeerde munten.