076-2090700 info@kaplock.nl

Iedereen wint met Kaplock.

Een samenwerking met Kaplock betekent winst voor iedereen. Als ondernemer hoef je geen hoge investeringskosten maken. Dat komt omdat we de beveiligde kapstokken niet verkopen maar een partnership met je aangaan. Bij een samenwerking delen we de opbrengsten per jas.

Hoe ziet een samenwerking er uit?

Na de installatie van de beveiligde garderobe betalen we per kwartaal de omzet uit. Doordat we alleen pinbetalingen verwerken kunnen we in een transparante rapportage de omzet laten zien. De transactiekosten per pin betaling en de aansluitkosten van de terminal worden ook gedeeld. Het deel van de omzet waar je recht op hebt wordt in de week van de rapportage overgemaakt naar je rekening. En dat zonder onverwachte kosten of schimmige constructies. Zo helpen we elkaar verder op weg!

Winstdeling

Voor de aanschaf van onze beveiligde kapstokken betaal je helemaal niets. We streven naar een samenwerking voor lange termijn en dat kan alleen als beide partijen profijt hebben. Bij een samenwerking delen we daarom de opbrengsten van iedere jas.

Montage

De exacte kosten voor de montage hangen af van jouw situatie. Voor de montage van onze muntenmaat en de kapstokken betaal je een vooraf afgesproken vast bedrag. Geen onaangename factuur achteraf dus. Samen bepalen we het optimale aantal kapstokken en Kaplock zorgt voor een nette montage volgens afspraak.

 

Voorkom diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met Kaplock. Nu kan je jas op slot gehangen worden. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden en bovendien scheelt het je een hoop personeel.

Omzet zonder inspanning

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je alleen montage kosten te maken. Wij zorgen voor de rest en de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.