Het Kaplock rek.
Flexibiliteit op iedere locatie.

Met Kaplock ben je verzekerd van een goede en veilig garderobe. Als je deze garderobe flexibel in wil kunnen zetten is het Kaplock rek de ideale oplossing. Dit verrijdbare rek zet je namelijk daar neer waar de behoefte is en door het slimme ontwerp kan de garderobe zeer compact opgeslagen worden.

Op deze pagina kom vind je de verschillende varianten, de mogelijkheden en afmetingen van het rek.

Modulair ontwerp

50 tot 400 Kaplocks per rek.

Bij het ontwikkelen van de verplaatsbare rekken waren een aantal zaken extreem belangrijk. Het rek moest verplaatsbaar zijn, compact in opslag en een grote capaciteit hebben. Dit hebben we allemaal bereikt met ons modulaire ontwerp.

Het rek is aan 1 of aan beide kanten te voorzien van Kaplocks waardoor je 50 tot 100 kaplocks aan 1 rek plaatst. Ook kan je het rek uitbreiden tot een lengte (uitgeklapt) van 9,50 meter waar maar liefst 400 Kaplocks op te plaatsen zijn. Dankzij de geïntegreerde muntenlade is het legen van de kaplocks in een mum van tijd gebeurt.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Groot in capaciteit

Klein in de opslag.

Een dubbel rek heeft een dubbel scharnierpunt in het midden van het rek zitten. Hierdoor kan het rek volledig dubbelgevouwen worden terwijl het slechts 2,20 meter breed in de opslag. Desondanks kunnen er ruim 200 jassen aan dit rek opgehangen worden.

Als je behoefte hebt aan een nog grote capaciteit per rek dan hebben wij daar de ideale oplossing voor. De rekken zijn namelijk uit te breiden tot een capaciteit van 400 Kaplocks/jassen per rek. Uitgeklapt is een rek met 400 Kaplocks bijna 9 meter lang. Ingeklapt blijft daar minder dan 2,50 meter van over!

Verplaatsbaar

en overal te plaatsen.

Of je nu een evenement in de kleine zaal hebt of juist een “full-house”, met de verplaatsbare garderobe van Kaplock zet je het rek daar neer waar je capaciteit nodig hebt.

Bij opstellingen bestaande uit 4 liggers of meer kan je de rekken ook in iedere gewenste hoek of vorm plaatsen. Zo kan je de bezoekersstroom sturen om een optimale in en uitstroom te garanderen.

Benieuwd naar onze Kaplocks?

Bekijk de verschillende varianten!
We hebben namelijk varianten de werken met of zonder dat er een munt ingeworpen moet worden. Ontdek de verschillen en de voordelen.
Kaplock zonder muntproeverKaplock met muntproever

Een zorgeloze garderobe

Nu bezoekers zelf de jas op slot kunnen hangen zijn zorgen verleden tijd. Dus geen zorgen over de bemanning, piekbelasting bij in- en uitstroom en open houden van de garderobe. Zo bied je jouw gasten ook tijdens de minder drukke dagen een veilige plek voor de jas.

Een extra verdienmodel

Met Kaplock bespaar je kosten van het uitbating van een garderobe en je kan er ook goed geld aan verdienen. Door de Kaplock munt te verkopen stellen wij je in staat een winstgevende garderobe te exploiteren.

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de onovertroffen snelle service van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.