De persoonlijke Kaplock.
Helemaal voor jou alleen!

Wanneer je iedere dag gebruik gaat maken van een garderobe is het ook fijn dat je jas iedere dag op dezelfde veilige plek hangt. Met de persoonlijke Kaplock is dit mogelijk. De sleutel wordt aan 1 persoon gegeven waardoor slechts die persoon de Kaplock kan gebruiken. Ideaal wanneer je op school zit of werkt op kantoor. Ook kan je als werknemer je eigen bodywarmer, stofjas of andere werkkleding veilig ophangen als je naar huis gaat.

Een Kaplock voor jou alleen!

Iedere persoon heeft de sleutel letterlijk in handen om zijn jas, vest of andere kleding veilig op slot te hangen. Doordat de sleutel in zowel de geopende als de gesloten positie loslaat kan slechts 1 persoon gebruik maken van een Kaplock en heb je dus een persoonlijke Kaplock. Ook voorkom je dat er gezocht moet worden naar een beschikbare Kaplock aan het begin of einde van de dag.

Zorgeloos iedere jas op slot.

De gemiddelde prijs van een jas wordt steeds hoger en wordt daardoor steeds vaker ontvreemd. Daarom wil je een veilige garderobe bieden. Privacy wetgeving staat niet altijd toe om de garderobe te beveiligen met bijvoorbeeld een camera. Dankzij Kaplock kan met een veilig gevoel alle bovenkleding op slot worden gehangen. Daarnaast centraliseer je alle jassen wat weer veiligheidsrisico’s wegneemt.

Overal te monteren.

Door het compacte formaat (slechts 75mm breed) en de mogelijkheid om eindeloos kaplocks naast elkaar te plaatsen, biedt de persoonlijke kaplock op iedere locatie een oplossing. De Kaplocks kunnen aan ieder type muur of aan ons eigen verplaatsbare Kaplock rek gemonteerd worden. Hierdoor is de garderobe altijd daar te plaatsen waar op dat moment jassen opgehangen worden.

Liever geen persoonlijke sleutel?

Dat kan ook!

We hebben namelijk ook varianten die werken met en zonder dat er een munt ingeworpen moet worden.
Ontdek de verschillen en de voordelen.

Kaplock zonder muntproeverKaplock met muntproever

Een zorgeloze garderobe

Nu bezoekers zelf de jas op slot kunnen hangen zijn zorgen verleden tijd. Dus geen zorgen over de bemanning, piekbelasting bij in- en uitstroom en open houden van de garderobe. Zo bied je jouw gasten ook tijdens de minder drukke dagen een veilige plek voor de jas.

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de onovertroffen snelle service van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.