Kaplock zonder muntproever

In tegenstelling tot de Kaplock die voorzien is van een muntproever, werkt deze variant zonder dat je een munt moet inwerpen. Hierdoor kan je direct je jas ophangen aan deze Kaplock.
De sleutel die los komt na het op slot hangen van de jas, geeft de bezoeker aan het eind van het bezoek weer toegang tot die jas. Perfect dus wanneer je een veilige garderobe als een service en zonder betaling wilt aanbieden.
Ook met deze Kaplock variant is een verdienmodel mogelijk.

Extra service.

Minder kosten.

Door de garderobe in te richten met Kaplock bied je een extra service aan je gasten. De snellere in- en uitstroom van bezoekers voorkomt rijen bij binnenkomst en vertrek. Daarnaast kan iedereen op elk gewenst moment zijn jas terug los maken door de Kaplock te ontgrendelen.

De Kaplock garderobe is altijd inzetbaar, ook op de minder drukke momenten. Hierdoor bied je altijd gelijkwaardige service ongeacht het aantal bezoekers.

Beveiligde garderobe Kaplock

De werking.

Bij het ontwikkelen van de Kaplock zonder muntproever hebben we meegedacht met degene die zijn jas op wil hangen. De sleutel laat alleen los als de pin goed is geplaatst en de jas dus op slot zit. Daarom kan je altijd met een gerust gevoel je jas achterlaten in de garderobe zodra je de sleutel in handen hebt. Het volledig mechanische ontwerp heeft geen stroom nodig om te functioneren. Hierdoor kan het aan iedere wand of aan ons Kaplock rek gemonteerd worden.

Klaar voor gebruik.

De Kaplock zonder muntproever is direct klaar voor gebruik. Er hoeft namelijk geen munt meer ingeworpen te worden. Dit maakt de doorstroom op locatie nog sneller. Je haalt eenvoudig de kabel door de mouw van je jas heen, steekt deze terug in de Kaplock en draait de sleutel om. Doordat de pin nu vergrendeld is in de Kaplock en de mouw van de jas samen met de kabel een gesloten lus vormt, hangt de jas veilig op slot!

Toch liever een verdienmodel?

Dat kan ook!

We hebben namelijk ook een variant die werkt nadat er een munt ingeworpen is en een variant waar je zelf de sleutel altijd van bij hebt. Ontdek de verschillen en de voordelen.

Kaplock met muntproeverPersoonlijke Kaplock

Een zorgeloze garderobe

Nu bezoekers zelf de jas op slot kunnen hangen zijn zorgen verleden tijd. Dus geen zorgen over de bemanning, piekbelasting bij in- en uitstroom en open houden van de garderobe. Zo bied je jouw gasten ook tijdens de minder drukke dagen een veilige plek voor de jas.

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de onovertroffen snelle service van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.