Kapstok garderobe | Kaplock

Koop deze uniek kapstok voor in je garderobe

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kapstok voor in je garderobe, kies dan voor een veilige, goedkope en simpele oplossing: de Kaplock! Dit garderobesysteem is zeer effectief voor het veilig opbergen van jassen en tassen. Er zijn natuurlijk meerdere garderobe oplossingen op de markt, maar Kaplock is uniek. Je gast kan namelijk zijn of haar jas of tas eenvoudig ophangen, waarna het slotje op de kapstok in werking gesteld wordt door het inwerpen van een muntje. Deze muntjes kunnen worden gekocht door middel van een contactloze pinbetaling. Zo is zowel het opbergen van een jas of tas als de betaling hiervoor gegarandeerd veilig. Daarom is Kaplock een van de meest unieke garderobe oplossingen. Jij wilt toch ook zo’n uniek kapstok in je garderobe?
 

Met deze unieke kapstok heb jij de regie in jouw garderobe

Je bepaalt als uitbater zelf de prijs die men betaalt voor het gebruik van het garderobesysteem. Je stelt namelijk zelf een prijs in voor de muntjes en kan deze prijs desgewenst altijd aanpassen. Zo kun je de prijs van jouw garderobesysteem aanpassen aan de markt en de vraag naar garderobeoplossingen. Ook op deze manier werkt Kaplock omzetverhogend. Er is echter nog een andere manier waarop dit unieke garderobesysteem je omzet helpt verhogen.

vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een van onze adviseurs helpt je graag op weg.

Laat je gasten weer terugkomen!

Wanneer je bijvoorbeeld een café, restaurant of concertzaal uitbaat, dan wil je natuurlijk maar één ding: dat je gasten een leuke avond hebben en weer terugkomen in jouw zaak. Met onze garderobe, bestaande uit simpele kapstokken voor aan de muur, verhoog je de kans dat je gasten terugkomen. Voor veel mensen speelt het feit of ze hun eigendommen eenvoudig en veilig kunnen opbergen, namelijk een grote rol in de keuze waar ze een hapje gaan eten of drinken of waar ze een avondje uitgaan. Met Kaplock beantwoord je aan die behoefte van goede garderobe oplossingen, waardoor je gasten sneller weer terugkomen in jouw zaak. Dat wil jij toch ook? Bel dus snel naar +31 6 1441 62 61 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Dan regelen wij zo’n unieke kapstok voor in jouw garderobe!

Contact

KAPLOCK B.V.
Minervum 7446H
4817 ZG Breda (Nederland)