Op zoek naar Kapstokken voor in je garderobe? Gevonden!

Met deze unieke kapstok heb jij de regie in jouw garderobe
Je bepaalt als uitbater zelf de prijs die men betaalt voor het gebruik van het garderobesysteem. Je stelt namelijk zelf een prijs in voor de muntjes en kan deze prijs desgewenst altijd aanpassen. Zo kun je de prijs van jouw garderobesysteem aanpassen aan de markt en de vraag naar garderobeoplossingen. Ook op deze manier werkt Kaplock omzetverhogend. Er is echter nog een andere manier waarop dit unieke garderobesysteem je omzet helpt verhogen.
Wanneer je bijvoorbeeld een café, restaurant of concertzaal uitbaat, dan wil je natuurlijk maar één ding: dat je gasten een leuke avond hebben en weer terugkomen in jouw zaak. Met onze garderobe, bestaande uit simpele kapstokken voor aan de muur, verhoog je de kans dat je gasten terugkomen. Voor veel mensen speelt het feit of ze hun eigendommen eenvoudig en veilig kunnen opbergen, namelijk een grote rol in de keuze waar ze een hapje gaan eten of drinken of waar ze een avondje uitgaan. Met Kaplock beantwoord je aan die behoefte van goede garderobe oplossingen, waardoor je gasten sneller weer terugkomen in jouw zaak. Dat wil jij toch ook?

Contactloos betalen

Door gebruik te maken van de laatste standaard in pinautomaten kan er op ieder mogelijke manier contactloos worden betaald. Het maakt dus niet uit of je klanten met hun pinpas, creditcard, smartwatch of smartphone willen betalen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd snel een munt kunnen kopen

Een zorgeloze garderobe

Nu bezoekers zelf de jas op slot kunnen hangen zijn zorgen verleden tijd. Dus geen zorgen over de bemanning, piekbelasting bij in- en uitstroom en open houden van de garderobe. Zo bied je jouw gasten ook tijdens de minder drukke dagen een veilige plek voor de jas.

Een extra verdienmodel

Met Kaplock bespaar je kosten van het uitbating van een garderobe en je kan er ook goed geld aan verdienen. Door de Kaplock munt te verkopen stellen wij je in staat een winstgevende garderobe te exploiteren.

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de onovertroffen snelle service van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.