Kaplock zoekt een accountmanager

Ter uitbreiding van ons salesteam, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een gedreven professional met ervaring in sales en een passie voor het ontdekken van nieuwe kansen in de markt? Dan zoeken we jou!

Wie is Kaplock?

Kaplock is producent van de kapstok die op slot kan! Dit innovatieve product voorkomt diefstal van jassen en geeft een extra service voor klanten of medewerkers. Nooit meer je jas kwijt, dat is het eenvoudige idee achter Kaplock. Gasten kunnen hun jassen veilig ophangen, terwijl ondernemers profiteren van een extra bron van inkomsten. De omzet in namelijk voor de ondernemer terwijl de investering gering is door slimme samenwerking met Kaplock.

Sinds 2019 exploiteert Kaplock B.V. de producten vooral in de horeca branche, maar de toepassingen zijn veel breder. We groeien gestaag en zien bovendien een enorm potentieel in diverse markten, ook internationaal. Ons kleine, flexibele en dynamische team wil graag die potentie uitnutten samen met onze nieuwe accountmanager!

Bekijk de video

Wat ga je doen
in de rol van accountmanager

Je bent het gezicht van Kaplock en richt je op beslissers in de horeca-, evenementen- en hospitalitybranche. Je brengt hen niet alleen een oplossing voor hun garderobeproblemen, maar biedt hen ook een lucratief extra verdienmodel. Samen met je collega’s op kantoor stem je activiteiten af en ben je de ogen en oren van de organisatie in de markt.

Door nauw met hen samen te werken zorg je ervoor dat onze boodschap op de juiste manier wordt gecommuniceerd en dat onze producten optimaal worden gepositioneerd in de markt. Belangrijke verantwoordelijkheid ligt ook in het mede ontwikkelen en implementeren van strategieën om kansen te benutten. Zo help je mee het bedrijf vorm te geven en te laten groeien.

Wat bieden wij

We verwachten veel van je en daar staat dan ook wat tegenover!

  • Een supergezellige werksfeer in een start-up omgeving.
  • Vrijheid om je functie in te delen en mee te denken over strategieën.
  • Groeimogelijkheden binnen de organisatie.
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen €3.900 en €5.200 per maand.
  • Mogelijkheid tot overeenstemming van een bonusregeling.
  • Vakantiedagen en 8% vakantiegeld om van je welverdiende rust en beloningen te genieten.
  • Flexibiliteit; jij hebt de regie over jouw agenda en kunt zowel op afstand als op kantoor werken.
  • Een laptop en telefoonvergoeding.
  • Een leaseauto van Kaplock na een succesvolle inwerkperiode.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een gedreven Accountmanager met ca. 2 tot 5 jaar werkervaring in sales functies, bij voorkeur in de dienstverlenende sector.

Met jouw HBO werk- denkniveau ben je een pionierstype, iemand die niet bang is om nieuwe ideeën te verkennen en te implementeren. Je hebt een bewezen staat van dienst in koude acquisitie en het succesvol sluiten van deals. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en bent in staat om op een overtuigende manier te presenteren. Je bent proactief, zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit. Daarnaast ben je sociaal, assertief en overtuigend. Ervaring met serviceproducten en -diensten is een pluspunt.

En wie ben jij?

Ben je enthousiast over deze functie geworden en beschik jij over de kennis die we nodig hebben? Mooi!

Dan hebben we nog 3 korte vragen voor je om je op voorhand al iets beter te leren kennen. Beantwoord ze met aandacht en vergeet je CV niet te uploaden vóór 14 juni 2024!

Sollicitatieformulier

Wat maakt dat je interesse hebt in deze vacature?

Hoe past deze uitdaging in je leven?

Wat breng jij mee naar Kaplock, naast kennis en kunde?

Choose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, png, pdf, doc, docx, pptx, key, numbers, pages. Max. file size: 15 MB

6 + 15 =