Professionele kapstokken | Kaplock

Professionele kapstokken

Professionele kapstokken voor in de horeca heb je in vele soorten en maten. Wel hebben ze met elkaar gemeen dat ze vaak extra stevig zijn uitgevoerd om bestand te zijn tegen eventuele vernielingen. De speciale kapstokken van Kaplock zijn hufterproof, waardoor ze onverwoestbaar zijn. Dit geldt niet alleen voor de kapstok zelf, maar ook voor de slotjes waarvan de kapstok voorzien is.
 

Schaf deze unieke professionele kapstokken aan

Zoals je al hebt gelezen zijn onze kapstokken voorzien van een slotje. Hierdoor kunnen je gasten hun eigendommen veilig opbergen, zonder dat er kans is dat jassen of tassen gestolen worden. Dat is het voordeel van deze professionele kapstokken voor in de horeca. De slotjes worden in werking gesteld met muntjes, die je gasten kopen tegen een gering bedrag dat je zelf bepaalt met een pintransactie. Dit doen ze bij speciale muntautomaten, die door onze installateurs bij de kapstokken geplaatst zijn. Vervolgens kan men met het sleuteltje het slotje sluiten. Na afloop neemt je gast zijn of haar eigendommen eenvoudig weer mee naar huis.

vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een van onze adviseurs helpt je graag op weg.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je deze unieke professionele kapstokken ook laten plaatsen in jouw horecazaak, inclusief de speciale bijbehorende muntautomaten? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +31 6 1441 62 61. Wij bekijken dan wat er in jouw zaak mogelijk is, qua hoeveelheid speciale kapstokken en de meest ideale indeling.

Contact

KAPLOCK B.V.
Minervum 7446H
4817 ZG Breda (Nederland)