Kapstok aan de muur | Kaplock

Een unieke kapstok aan de muur

Wanneer je een kapstok aan de muur zoekt voor in je horecazaak, is Kaplock een systeem dat zeker aan te raden is. Want dit is niet zomaar een kapstok. Dit is een extra beveiligde kapstok. Je gasten kunnen hier veilig hun jas of tas aan ophangen en de kans op diefstal van de tas of jas is nihil. Het systeem van de Kaplock is niet alleen veilig, maar ook nog eens heel simpel in gebruik. Wanneer je gast zijn of haar jas of tas heeft opgehangen, hoeft hij of zij namelijk alleen maar het slotje van dit hypermoderne kapstoksysteem te sluiten. Daarna hebben dieven geen kans, want dit kapstoksysteem is 100% hufterproof.
 

Je gasten betalen eenvoudig voor gebruik van deze kapstok voor aan de muur

Het gebruik van de Kaplock kapstok is uitermate eenvoudig en zeer veilig. Niet alleen het gebruik op zich, maar ook het bijbehorende betalingssysteem is heel eenvoudig. Zowel voor je gasten als voor jezelf. Wanneer je een Kaplock kapstoksysteem aan de muur laat monteren, plaatsen wij er ook meteen een muntenautomaat bij die je aan de muur kunt hangen. De muntjes waarmee de kapstok in werking wordt gesteld, worden hier eenvoudig gekocht via een contactloze pinbetaling. De prijs van de muntjes bepaal je als ondernemer volledig zelf. Je stelt de prijs eenvoudig zelf in en de prijs is te allen tijde aanpasbaar.

vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een van onze adviseurs helpt je graag op weg.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Kaplock is natuurlijk een geheel nieuw kapstoksysteem voor aan jouw muur. Wil je meer weten over onze kapstokken? Wij staan uiteraard voor je klaar. Ook als je meteen één of meerdere kapstokken wilt bestellen. In beide gevallen neem je telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 6 1441 62 61. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan reageren wij zo snel mogelijk.

Contact

KAPLOCK B.V.
Minervum 7446H
4817 ZG Breda (Nederland)