Kapstokken aan de muur monteren?

Bespaar ruimte en maak extra omzet

Je gasten betalen eenvoudig voor gebruik van deze kapstok voor aan de muur. Het gebruik van de Kaplock kapstok is uitermate eenvoudig en zeer veilig. Niet alleen het gebruik op zich, maar ook het bijbehorende betalingssysteem is heel eenvoudig. Zowel voor je gasten als voor jezelf. Wanneer je een Kaplock kapstoksysteem aan de muur laat monteren, plaatsen wij er ook meteen een muntenautomaat bij die je aan de muur kunt hangen. De muntjes waarmee de kapstok in werking wordt gesteld, worden hier eenvoudig gekocht via een contactloze pinbetaling. De prijs van de muntjes bepaal je als ondernemer volledig zelf. Je stelt de prijs eenvoudig zelf in en de prijs is te allen tijde aanpasbaar.

Kaplock is natuurlijk een geheel nieuw kapstoksysteem voor aan jouw muur. Wil je meer weten over onze kapstokken? Wij staan uiteraard voor je klaar. Ook als je meteen één of meerdere kapstokken wilt bestellen. In beide gevallen neem je telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 – 20 90 700. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan reageren wij zo snel mogelijk.

 

Vul onderstaande gegevens in

Contactloos betalen

Door gebruik te maken van de laatste standaard in pinautomaten kan er op ieder mogelijke manier contactloos worden betaald. Het maakt dus niet uit of je klanten met hun pinpas, creditcard, smartwatch of smartphone willen betalen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd snel een munt kunnen kopen

Anti-diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met de producten en diensten van Kaplock. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden of evenementen en bovendien scheelt het je een hoop gedoe!

Omzet zonder kosten

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je nauwelijks of geen kosten te maken. Wij zorgen voor de montage en techniek, de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.