Optimaal gebruik maken van de ruimte. 

Met het lichte en innovatieve garderoberek Kaplock kunnen onze beveiligde kapstokken op iedere plek worden gemonteerd. Zo garanderen wij dat jouw ruimte zo efficent mogelijk wordt benut. Bovendien zet je het rek eenvoudig in bij speciale gelegenheden zodat je snel wat extra Kaplocks kunt inzetten. Zo zorg je dat iedereen een plekje kan vinden voor zijn of haar jas!   

De samenwerking met Kaplock is een groot succes voor mij. De kapstokken zijn professioneel gemonteerd en gasten reageren enorm enthousiast. Het scheelt niet alleen een hoop gedoe maar het is ook nog eens een mooie bron van inkomsten zonder enige inspanning!

Peter de vries

Horecaondernemer, Cafe de pint

Veilig je jas ophangen.

Met de innovatieve beveiligde kapstok van Kaplock® hang je binnen een handomdraai je jas veilig op. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en een doordacht design is de kapstok robuust en ongevoelig voor storingen of defecten. De beveiligde kapstok van Kaplock is daarmee een perfecte vervanging voor uw huidige garderobe. 

Onverwoestbaar.

Dankzij de robuuste materialen en het minimaliseren van losse onderdelen is de beveiligde kapstok van Kaplock enorm duurzaam. Dat moet ook wel, want ze worden iedere dag gebruikt en daarom moeten ze tegen een stootje kunnen. De producten van Kaplock ondergaan verschillende tests om de kwaliteit te blijven garanderen. En gaat er toch een keer iets stuk? Dan komen wij ze gratis vervangen.  

Anti-diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met de producten en diensten van Kaplock. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden of evenementen en bovendien scheelt het je een hoop gedoe!

Omzet zonder kosten

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je nauwelijks of geen kosten te maken. Wij zorgen voor de montage en techniek, de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.