Garderobe kopen | Kaplock

Een moderne garderobe kopen

Wanneer je een nieuw systeem voor je garderobe wilt kopen, of wanneer je een garderobe wilt opzetten voor je nieuwe zaak, dan heb je verschillende opties. Natuurlijk kun je een aantal kapstokken kopen en die in een als garderobe ingerichte ruimte plaatsen, maar dan moet je voor de veiligheid één of meerdere bewakers inhuren. Dan heb je weer extra kosten, dus dat is ook niet ideaal. Wanneer je lockers gaat aanschaffen, is er weer beperkte opbergruimte. Voor al deze problemen is er één simpele en relatief goedkope oplossing: de Kaplock.
 

Een zeer veilige garderobe kopen? Kies voor deze bijzondere kapstok!

De Kaplock is een simpele kapstok, die voorzien is van een slotje, zodat iemand die iets kwaads in de zin heeft de jas of tas niet van de kapstok kan halen. De kapstokken zijn hufterproof. Ze zijn namelijk gemaakt van het stevigste materiaal, zodat onverlaten de kapstokken niet kunnen vernielen en ook het slot niet kapot kunnen maken. Zo is de kans op diefstal van tassen en jassen nihil.

vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een van onze adviseurs helpt je graag op weg.

Laat deze unieke kapstok personaliseren

Wanneer je een nieuwe garderobe wilt kopen en daarbij kiest voor de Kaplock, kun je deze kapstok ook nog laten personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je eigen merk, huisstijl of andere marketinguiting op de kapstok laten aanbrengen. Wil je de kapstok laten markeren met cijfers of letters, zodat je gasten hun eigendommen gemakkelijker kunnen terugvinden? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Vraag gerust naar alle mogelijkheden op het gebied van markering! Natuurlijk kun je voor het bestellen van de Kaplock kapstokken ook contact met ons opnemen via +31 6 1441 62 61 of door ons contactformulier in te vullen.

Contact

KAPLOCK B.V.
Minervum 7446H
4817 ZG Breda (Nederland)