Een zeer veilige garderobe? Kies voor deze bijzondere kapstok!

De Kaplock is een simpele kapstok, die voorzien is van een slotje, zodat iemand die iets kwaads in de zin heeft de jas of tas niet van de kapstok kan halen. De kapstokken zijn hufterproof. Ze zijn namelijk gemaakt van het stevigste materiaal, zodat bezoekers de kapstokken niet kunnen vernielen en ook het slot niet kapot kunnen maken. Zo is de kans op diefstal van jassen nihil.

Vul onderstaande gegevens in

Contactloos betalen

Door gebruik te maken van de laatste standaard in pinautomaten kan er op ieder mogelijke manier contactloos worden betaald. Het maakt dus niet uit of je klanten met hun pinpas, creditcard, smartwatch of smartphone willen betalen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd snel een munt kunnen kopen

Anti-diefstal

Jassendiefstal is verleden tijd met de producten en diensten van Kaplock. Zo ontzorg je jouw gasten tijdens stapavonden of evenementen en bovendien scheelt het je een hoop gedoe!

Omzet zonder kosten

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar om gebruik te maken van onze oplossing hoef je nauwelijks of geen kosten te maken. Wij zorgen voor de montage en techniek, de opbrengsten per jas delen we!

Hoge kwaliteit

Om volledige veiligheid van jassen te garanderen werken wij met materialen van hoge kwaliteit. Gaat er toch een product stuk? Dan kun je rekenen op de vervangservice van Kaplock.

Professionele montage

Voordat wij onze producten plaatsen vindt er altijd een afspraak plaats om te inventariseren wat de beste locatie en methode is om onze producten te monteren. Uiteraard doen we dit geheel in overleg.