Beveilig je kleding met Kaplock

De veilige digitale garderobe

Ontdek hoe Kaplock de jassen en kleding op uw locatie veilig houdt.

Wat is de digitale Kaplock?

Deze revolutionaire Kaplock is de oplossing voor het veilig ophangen van jassen en andere kleding. In plaats van een sleutel gebruik je een (web)app om de Kaplock te ver- of ontgrendelen. Zo kun je met een gerust gevoel je kleding op slot hangen met Kaplock.

Unieke kenmerken

Onze oplossing biedt een unieke combinatie van gebruiksgemak en veiligheid. De digitale Kaplock maakt gebruik van een elektronisch aangestuurd slot dat eenvoudig te bedienen is via een app of QR-code. Daarnaast is het systeem ontworpen om robuust en betrouwbaar te zijn, zodat je jas altijd veilig is.

Hoe werkt het?

Het gebruik van Kaplock is simpel. Hang bijvoorbeeld jas op slot door de pin door de mouw van de jas te halen. Sluit het elektronische slot via de app, en de jas hangt op slot. Alleen de persoon die de Kaplock op slot heeft gehangen kan het slot weer openen, waardoor de jas altijd beschermd is.

Voordelen voor de klant

De garderobe is bij veel evenementenlocaties een bottleneck geworden. Dat is zonde omdat dit vaak het eerste en het laatste contactmoment met de bezoeker is. Lange wachttijden, verloren jassen, en onduidelijke systemen kunnen de bezoekerservaring negatief beïnvloeden. Dit kan leiden tot frustratie en een minder positieve herinnering aan het evenement.

Vergroot de positieve ervaring van je bezoekers met een garderobe van Kaplock. Met ons innovatieve systeem hangt je bezoeker zijn jas veilig en eenvoudig op slot. Geen gedoe meer met nummertjes of sleutels; Kaplock biedt een gebruiksvriendelijke oplossing die zowel efficiënt als betrouwbaar is. Onze geautomatiseerde technologie zorgt voor een soepel en snel proces, waardoor de wachttijd aanzienlijk vermindert en de veiligheid van persoonlijke bezittingen wordt gegarandeerd.

Bovendien biedt Kaplock nog meer voordelen.

Onze oplossing zorgt voor een veilige garderobe zonder wachttijd, waardoor jouw bezoekers sneller genieten van het evenement. Omdat er geen personeel of vrijwilligers meer nodig zijn om de garderobe te beheren, kunnen deze medewerkers beter worden ingezet als gastheer of gastvrouw, wat de service en gastvrijheid verder verbetert. Bovendien kan de garderobe ook tegen betaling gebruikt worden, wat een extra inkomstenbron betekent voor jouw evenementenlocatie. Kaplock werkt naadloos samen met lockers van Noki Lock via één aansturing, wat zorgt voor nog meer gemak en flexibiliteit voor je bezoekers.

Door te kiezen voor Kaplock, bied je jouw bezoekers een efficiënte, veilige en gebruiksvriendelijke garderobeoplossing die hun ervaring aanzienlijk zal verbeteren. Maak van je garderobe een visitekaartje dat indruk maakt en bijdraagt aan de positieve herinnering aan je evenement.

Een veilige garderobe op het werk is met flexwerken de nieuwe standaard. Het biedt niet alleen veiligheid, maar zorgt ook voor een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving. Bij Kaplock begrijpen we de behoeften van moderne bedrijven en bieden we innovatieve garderobeoplossingen die perfect aansluiten bij de hedendaagse werkplek.

Op kantoor biedt een Kaplock garderobe systeem de zekerheid dat persoonlijke bezittingen veilig zijn, terwijl het bijdraagt aan een nette en professionele uitstraling van de werkruimte. Dit draagt bij aan een prettige werksfeer en verhoogt de tevredenheid van je medewerkers.

Op de werkvloer zorgt ons systeem ervoor dat bedrijfskleding zoals stofjassen, persoonlijke beschermingsmiddelen, overalls en andere bedrijfskleding veilig op slot kunnen worden gehangen. Dit voorkomt verlies en diefstal van waardevolle items en zorgt ervoor dat alles netjes en georganiseerd blijft.

Daarnaast kan ons systeem eenvoudig worden gecombineerd met lockers, waardoor je een totaalgarderobe creëert die volledig aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Of het nu gaat om het opbergen van persoonlijke spullen, werkkleding of bedrijfsmiddelen, Kaplock biedt een flexibele en efficiënte oplossing die de veiligheid en organisatie op de werkvloer naar een hoger niveau tilt.

Kies voor Kaplock en creëer een veilige, georganiseerde en moderne werkplek die aan alle behoeften van je medewerkers voldoet.

Er zijn tal van redenen waarom alleen een locker aanbieden aan studenten niet meer afdoende is als het gaat om de garderobe op scholen. Een natte jas, een volle locker, een te grote jas voor de locker, of rondslingerende jassen kunnen allemaal voor problemen zorgen. Echter, als onderwijsinstelling wil je wel zorgen voor een veilige manier waarop de jas opgehangen kan worden.

Met Kaplock heb je dit in één keer goed geregeld. Dankzij onze beveiligde garderobe is er nu een oplossing voor al deze punten, waardoor scholen een efficiënte en georganiseerde garderobe kunnen creëren. Onze oplossing zorgt ervoor dat jassen veilig en netjes worden opgeborgen, wat bijdraagt aan een opgeruimde en veilige schoolomgeving.

Een Kaplock kan voor één student of medewerker zijn, of kan per keer voor een andere gebruiker beschikbaar zijn. De aansturing kan eenvoudig via een studenten- of medewerkerspas of via een app verlopen. Wanneer je al lockers van Noki Lock hebt, verandert er niets; Kaplock maakt gebruik van dezelfde aansturing, waardoor integratie naadloos en eenvoudig is.

Kaplock biedt een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing die niet alleen de veiligheid van persoonlijke bezittingen garandeert, maar ook bijdraagt aan een prettige en georganiseerde sfeer op school. Creëer met Kaplock een garderobe die voldoet aan de behoeften van zowel studenten als personeel, en zorg voor een veilige en nette leeromgeving.

Maximale Veiligheid

Met Kaplock hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van de jas. Ons systeem biedt maximale bescherming tegen diefstal of verlies.

Betaalde garderobe

Met Kaplock kun je de garderobe tegen betaling aanbieden, wat een extra inkomstenbron betekent voor je organisatie.

Flexibel

Dankzij de modulaire opbouw van de Kaplock kan je iedere muur gebruiken als garderobe. Of er nu 10 of 100 kaplocks passen.

Onze reis tot nu toe

Ontdek hoe Kaplock is uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van veilige garderobeoplossingen.

2018

Oprichting van Kaplock

Kaplock werd opgericht met de visie om een veilige oplossing voor garderobes te bieden, waarbij jassen veilig op slot kunnen worden gehangen.

2019

Eerste productlancering

We introduceerden ons eerste product, de Kaplock met muntproever, die werkt na inworp van een munt. Een succes in de horeca.

2020

Consolidatie

Covid-19 dwingt ons te consolideren. Desondanks ontwikkelen we de muntloze kaplock en de persoonlijke Kaplock.

2022

Groei en perspectief

We groeien in de horeca sector en verbeterden onze producten om ze ook in andere sectoren aan te bieden.

2023

Samenwerkingen en partners

We gaan strategische samenwerkingen aan met van Dongen Event voor tijdelijke verhuur en starten aan de digitale Kaplock.

2024

Digitaal

We blijven innoveren en lanceren in samenwerking met Noki Lock de digitale Kaplock i.c.m. lockers.

De standaard voor een veilige garderobe.

Interesse? Neem contact met ons op:

Vul onderstaande gegevens in